måndag 13 maj 2013

Sötaste boken i hyllanMåste ju vara den här.. Blir glad bara av att titta på den!

6 kommentarer:

 1. sv: Jag är värsta serie nötaren, det där vara bara de som går NU sen försöker man se ikapp eller ser massa nerlagda serier oxå. Om jag slutade se serier skulle jag hinna läsa MASSA böcker men varför välja när jag inte måste ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. sv: Terra Nova var ju så bra och jo tyvärr blev det bara en säsong :/ Jag ser många deckar och thriller serier men med tanke på högen olästa böcker borde jag ta paus några månader från alla serier och absolut inte börja se fler utan se klart lite serier läsa klart lite serier och sen få det lite lugnare på alla fronter :) Fast på sommaren lägger jag massa energi på att träna hundarna och fixa med hus och trädgård men har planerat in en semester helg då jag ska resa bort och ser fotboll och läsa böcker :)

   Radera
  2. Underbara helvete gillade jag massor, visst Travis är en person som är lätt att ogilla men älskade hur boken var skriven, språket och hur man hela tiden slits mellan hopp och förtvivlan vilket fick mig att inte kunna lägga ifrån mig boken. Men det blev lite mycket tillslut.. SKa bli spännande och se vad du tycker om boken :)

   Radera
 2. Den var verkligen söt! :)

  SvaraRadera